Itt található az ajánlórendszer telepítéséhez és használatához szükséges összes információ

  • Unas, Shoprenter és további webshopok integrálása,
  • a Yuspify szerkesztőjének használata,
  • lehetséges hibaüzenetek és megoldásaik,
  • próbaidőszakkal és számlázással kapcsolatos hasznos tartalmak.
happy_sales_v1

UNAS integráció teljes dokumentáció

Letöltöm

Shoprenter integráció teljes dokumentáció

Letöltöm

Dokumentáció további webshopokank

Letöltöm

Ajánlódobozok szerkesztése

Lehetséges hibaüzenetek és megoldások

Próbaidőszakkal és számlázással kapcsolatos fontos információk

A próbaidőszak 14 napig tart, ezalatt díj-és kötelezettségmentes. Ha bármilyen technikai hibába ütköztél ezalatt az időszak alatt, írj nekünk a support@yuspify.com címre, és biztosítani fogjuk, hogy a teljes időszakot ki tudd tölteni. 

Amint minden a helyére került, az ajánlódobozok algoritmusai elkezdik elemezni a viselkedési adatok és a katalógus viszonyait, megismerik a webshopotok egyedi jellegét. Ahogy telik az idő, és megfelelő mennyiségű adatot gyűjt össze a rendszerünk, egyre értékesebb üzleti teljesítményt lesz képes nyújtani. Nem csak értékesítési volumen, de felhasználói élmény szempontjából is pozitív hatásokat fogtok tapasztalni. 

Nézzétek meg az esettanulmányainkat, hogy milyen eredmények érhetőek el a Yuspify-jal. 

Mindezt Ti is nyomon tudjátok követni a saját Yuspify fiókotokban, csak kattintsatok a Belépés gombra.

Ha kérdésetek van, keressetek minket a support@yuspify.com-on. 

A 13. napon javasoljuk, hogy lépjetek be a fiókotokba, és nézzétek meg, hogy hogy teljesített a szolgáltatásunk. Amennyiben folytatni szeretnétek a használatát, akkor kattintsatok az Előfizetések menüpontra:

 

Majd az Előfizetésem menüponton belül adjátok meg a számlázási- és kártyaadatokat.

A 14. nap végén a szolgáltatásunk automatikusan aktiválódik, és létrejön az első számlátok.

A terhelést 3x kíséreljük meg, ha sikertelen, akkor a szolgáltatásunk inaktívvá válik, de a terhelés létrejötte fizetési kötelezettséggel jár. 

A próbaidőszak alatti forgalom alapján látható, hogy várhatóan melyik csomag lesz a számodra megfelelő. Négyféle csomagunk van, ami közül választhatsz:

Csomagok 

Csomag

Alapdíj *(USD)

Ajánlások száma / hó

Túlhasználati díj* / 1000 ajánlás

Bronze

49$

50 000

0.98

Silver

299$

500 000

0.66

Gold

799$

1 500 000

0.59

Pro

1 000$

6 000 000

0.33

*Az árak nettóban értendőek.

Példa:

Ha a 14 napos próbaidőszak alatt 40 000 db ajánlást szolgáltunk ki, akkor a Bronze csomagunkba fogsz tartozni, de biztosan túlléped az 50 000-es keretet. Az alapdíjad így nettó 49 dollár lesz mindaddig, amíg az 50 000 ajánlást ( 1 db ajánlódoboz bettöltése az oldalon) túl nem léped. Amennyiben – például egy kampány miatt – ezt meghaladnád, nem kerülsz át automatikusan a Silver csomagunkba, hanem túlhasználati díjat kell fizetned. Ez 1 000 ajánlásonként a Bronze csomag esetében 0,98 USD.

Bronze ügyfélként akkor érdemes Silver csomagba váltanod, ha 300 000 db ajánlás magasságában történik a fogyasztásod, ebben az esetben ugyanis kedvezőbb a nettó 299 dolláros Silver csomag alapdíja, mint a 49 dolláros Bronze csomag, kiegészítve a túlhasználati díjjal. 

Példa fogyasztás (db)

Példa havidíj

Példa végösszeg (USD)

65,000

49+((15 000/1 000)*0.98)

64$

615,000

299+((115 000/1 000)*0.66)

375$

1,735,000

799+((235 000/1 000)*0.59)

938$

6,354,000

1 000+((354 000/1 000)*0.33)

1,117$

A Yuspify használatának nincs hűségideje, mindösszesen egy 30 napos felmondási ideje. Ezalatt az időszak alatt az ajánlások kiszolgálását biztosítjuk. 

Az oldalbetöltés olyan technikai esemény, amit a weboldal szolgál ki, amikor egy felhasználó egy adott oldalra navigál.

Az oldalbetöltést (pageview) az egyedi ügyféllátogatások és az átlagos oldalmegtekintések számának szorzataként lehet közelítőleg meghatározni.

Ezt a Google Analytics fiókodban, vagy a webshopod admin felületén meg tudod nézni.

A számlázás (fogyasztás) kiszolgált ajánlás alapján történik. Egy ajánlás egy ajánlódoboz betöltését jelenti, függetlenül attól, hogy hány termék jelenik meg benne. 

Az árazás-kalkulátorunk segítségével kiszámolhatod, hogy várhatóan melyik lesz a számodra legmegfelelőbb csomag, csak add meg a havi oldalbetöltéseid számát. Ez az összes havi látogatódnak és az átlagosan megtekintett oldalak számának szorzata lesz.

Fontos, hogy az oldalbetöltés nem egyenlő a kiszolgált ajánlások számával. Ha például sokan látogatnak a Blog oldaladra, de ott nem található termékajánló doboz, akkor a látogatás növelni fogja az oldalletöltéseid számát, de nem növeli a kiszolgált ajánlásokét.

Az első számla résszámla lesz, az adott hónapban a próbaidőszakon túl igénybevett napok alapján. A számlák két tételt tartalmaznak:

  • előfizetési csomagnak megfelelő alapdíjat, ami mindig az aktuális hónapnak megfelelően előre fizetendő (mint egy albérleti díj),
  • túlhasználati díjat, abban az esetben, hogyha a csomagban foglalt ajánlások számát túlléptétek a megelőző hónapban (mint a rezsi költség).

Nézzük meg egy Bronze csomagos példán keresztül.

  • a csomagban foglalt ajánlások száma: 50 000 db
  • havidíja: nettó 49 dollár,
  • túlhasználati díj ebben a csomagban: nettó 0,98 dollár / 1 000 db ajánlás

Ajánlásszám

Tranzakciószám

Generált bevétel (bruttó)

Csomag

Alapdíj

Túlhasználati díj

Havidíj összesen (nettó)

181,875

2222

14,088,938 Ft

Bronze

$49.0

$129.2

$178.2

Ez az ügyfél ebben a hónapban nettó 178.2 dollárt fizetett a szolgáltatásárért, ami az akkor 356 Ft-os dollárárfolyamon bruttó 80 567 Ft-ot jelentett. Ez azt jelenti, hogy 25%-os árréssel kalkulálva (14 088 938 Ft * 0.25), a szolgáltatásunk havidíja 43,7x térült meg.

Sajnálnánk, ha így döntenél. Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy elégedetlen lennél velünk, nagyon örülnénk a visszajelzésednek, hiszen folyamatosan dolgozunk a szolgáltatásunk fejlesztésén, és bízunk benne, hogy visszatérsz hozzánk!

Ha nem szeretnéd, hogy aktiválódjon az előfizetésed, a Beállítások menüpontban kattints az Előfizetés törlése gombra a próbaidőszakod lejárta előtt, és kövesd a lépéseket.

A Yuspify nemzetközi szolgáltatás, és a dollár alapú számlázási forma a legelterjedtebb világszerte, így mi is ebben a valutában számlázunk. Számláidat így dollárban fogod megkapni.

A Shoprenter webshopot használó ügyfeleink a számláik a Shoprenter rendszerén keresztül kapják. 

A fizetés indítása a Yuspify fiókból történik, a Számlák menüpont alatt. A rendszer ekkor átirányít benneteket a Shoprenter felületére egy egyszeri fizetésről szóló linken keresztül. Így tudjátok kiegyenlíteni a havidíjatokat.

A számlat a Yuspify fiókotokban az Előfizetések, majd a Számlák menüpontra kattintva éred el.

Természetesen. Készítünk egyedi fejlesztéseket, extra ajánlódobozokat, üzleti logikákat, ajánlódoboz design-t is. 

Ilyenkor egyeztetünk a pontos igényeidről, és ezt követően küldünk egy egyedi árajánlatot. Amennyiben ilyen igényed van, keress meg bennünket a support@yuspify.com címen.

Unas integrációs segédlet

Inkább letöltöm egyben

Shoprenter integrációs segédlet

Inkább letöltöm egyben

Egyedi integrációs segédlet

Inkább letöltöm egyben