Kedves Felhasználónk,

Egy szomorú döntésünkről szeretnénk tájékoztatni: 2023 év végével megszűntetjük a Yuspify ajánlórendszeres szolgáltatásunkat. A döntésünk hátterében több tényező is szerepet játszott, ennek egyike a felhasználói bázisunk lassú gyarapodási üteme, valamint szintén hozzájárult az, hogy cégünket 2022-ben felvásárolta a New York-i tőzsdén jegyzett Taboola, és ezzel számos új feladatunk lett, így a Yuspify-ra már nem tudunk fókuszálni.

A megszüntetési dátumot – az általános szerződéses feltételekben (ÁSZF) megadott 30 nap helyett – úgy igyekeztünk meghatározni, hogy ezzel a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk neked. Szeretnénk egyrészt időt és lehetőséget nyújtani számodra egy másik perszonalizációs szolgáltatás integrálására, valamint arra, hogy az utolsó negyedévben még felhasználhasd a Yuspify bevételnövelő hatását. A továbbiakban értelemszerűen nem vállalunk fejlesztési, vagy személyre szabási megbízásokat a kivezetés alatt lévő termékünkre. Felhívjuk arra is a figyelmed, hogy a szolgáltatásunkat eddig is best-effort jelleggel nyújtottuk, a rendszerszintű hibák elhárítását elvégezzük, de az oldaladon végzett módosítás következtében történő integrációs hibával már nem foglalkozunk.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az év végéig kell használnod a szolgáltatást. Bármikor lemondhatod azt. Ebben az esetben azonnal leállítjuk a szolgáltatást, és nem állítunk ki több számlát. Mivel mindig hónap elején számlázunk, ezt célszerű a naptári hónap végén megtenned, hogy maximalizáld az előfizetési díjban foglalt szolgáltatást.

Köszönjük eddigi megtisztelő bizalmadat, és további sok sikert kívánunk neked.

Yuspify Csapat