Extreme Digital

10+% online eladás a Yuspify-on keresztül

A 2001-ben indult többnyire digitális üzletlánc, az Extreme Digital, az évek során Magyarország legnagyobb online áruházává nőtte ki magát, az eladási adatok alapján. Mára már több, mint napi 100.000 látogató érkezik az oldalukra és 365 milliárd forintos éves forgalmukkal az itthoni e-kereskedelmi piac élén járnak.

A Projekt

Az Extreme Digital bevételeinek, több mint 10%-a a személyre szabott ajánlások révén termelődött. A több, mint 20 egyedileg összerakott ajánlódoboz mellet a prediktív keresési megoldást is használták a weboldalon. A Yuspify bevezetése így fenntarthatóvá tette a bevételek növekedését.

KIHÍVÁS

A több országban és több nyelven működő fizikai és online áruházakkal rendelkező Extreme Digital szerette volna személyre szabni az online és offline felhasználói élményt.

MEGOLDÁS

A Yuspify segítségével a vásárlók személyre szabott termékajánlásokat kaptak az online csatornákon: az oldalon, a keresési találatok közt, a hírlevélben, vagy akár a bolti eladótól fizetéskor.

EREDMÉNYEK

A Yuspify több termékének bevezetése sikeres volt az Extreme Digital számára. A Yuspify a bevétel több, mint 10%-át generálta.