One of the largest book retailers in the CEE region with over 2.1M customers per year.

Libri-Bookline

A Libri-Bookline egy Superbrands díjas online és kiskereskedelmi könyvesbolt, 1,3 millió regisztrált felhasználóval és 46 hazai üzlettel. Magyarország legnagyobb könyvesboltjaként 2015-ben több mint 56,8 millió dolláros árbevételt értek el.

 • 9.4%

  A teljes bevételnek

  • A Projekt

   A Libri javítani akart online vásárlási élményén és konverziós arányán, ezért bevezetett egy házon belüli megoldást, amit a mi szolgáltatásunkkal szemben teszteltek. Az A/B tesztek során sikeresen felülmúltuk a Libri saját fejlesztésű ajánlórendszerét: 400%-kal növeltük a bannerhirdetések konverziós arányát és 11,5%-os kattintás-vásárlás konverziós arányát. Ezenkívül az összes értékesítés 5%-át a Yuspify ajánlódobozain keresztül hajtották végre.

    

  • A kihívás

   A Libri-Bookline egy olyan megoldást keresett, amivel képes jobb felhasználói élményt nyújtani a vásárlóinak, miközben pozitív hatással van az értékesítési volumenükre. 

  • A megoldás

   Az online környezetre fókuszálva a Libri-Bookline a Yusp perszonalizált ajánlórendszerét választotta a felhasználói számára, mind a két domainjén. 

  • Az eredmény

   A személyreszabott élménynek köszönhetően a felhasználók gyakrabban látogatják az oldalt és jobban élvezik a Libri-Bookline vásárlását.