Libri-Bookline

A teljes bevétel 9.4%-a

A Libri-Bookline egy Superbrands díjas online és kiskereskedelmi könyvesbolt, 1,3 millió regisztrált felhasználóval és 46 hazai üzlettel. Magyarország legnagyobb könyvesboltjaként 2015-ben több mint 56,8 millió dolláros árbevételt értek el.

A Projekt

A Libri javítani akart online vásárlási élményén és konverziós arányán, ezért bevezetett egy házon belüli megoldást, amit a mi szolgáltatásunkkal szemben teszteltek. Az A/B tesztek során sikeresen felülmúltuk a Libri saját fejlesztésű ajánlórendszerét: 400%-kal növeltük a bannerhirdetések konverziós arányát és 11,5%-os kattintás-vásárlás konverziós arányát. Ezenkívül az összes értékesítés 5%-át a Yuspify ajánlódobozain keresztül hajtották végre.

KIHÍVÁS

A Libri-Bookline egy olyan megoldást keresett, amivel képes jobb felhasználói élményt nyújtani a vásárlóinak, miközben pozitív hatással van az értékesítési volumenükre.

MEGOLDÁS

Az online környezetre fókuszálva a Libri-Bookline a Yusp perszonalizált ajánlórendszerét választotta a felhasználói számára, mind a két domainjén.

EREDMÉNYEK

A személyreszabott élménynek köszönhetően a felhasználók gyakrabban látogatják az oldalt és jobban élvezik a Libri-Bookline vásárlását.